Dariusz Klimek, członek Domowego Kościoła i współwłaściciel restauracji w Lublinie, mówi o wyzwaniach w prowadzeniu biznesu w czasie pandemii.
▲ – Chcę wierzyć, że Bóg nawet z najgorszej sytuacji może wyprowadzić dobro – mówi D. Klimek.
ks. Rafał Pastwa /Foto Gość
Ks. Rafał Pastwa: Jak w dobie kryzysu koronawirusa radzicie sobie z kierowaniem restauracją?
Dariusz Klimek: Od niemal dwóch miesięcy restauracja stacjonarna jest zamknięta. Od razu wdrożyliśmy rozwiązania, które pomogłyby jakoś przetrwać ten trudny czas, między innymi dowóz do domu i pakiety Giuseppe Pacco, jednak nie oszukujmy się, to jest tylko marginalna część przychodów.
Dostępne jest 8% treści. Chcesz więcej?
Zaloguj się i rozpocznij subskrypcję.
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.